Conference League

Νικολογιάννης: «Για αυτό είναι πολύ μεγάλη η πρόκριση του Παναθηναϊκού – Σοφή η κίνηση της ΠΑΕ με τα εισιτήρια»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για δικαίωση του Παναθηναϊκού, εξήγησε πως ήρθε η πρόκριση επί της Λανς ενώ έκανε ειδική μνεία σε Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και κόσμο, που γέμισε το ΟΑΚΑ.

Τις δυσκολίες που είχε η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς αλλά και τον σπουδαίο αντίκτυπο που είχε η πρόκριση σε όλο τον οργανισμό συνολικά, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει μια πολύ μεγάλη πρόκριση, όπως και να το κάνουμε η Λανς ήταν μια ομάδα πολύ καλύτερη. Ο Αλόνσο κατάφερε να περάσει η ομάδα τουλάχιστον δύο ομάδες για να παίξει σε ομίλους. Με την Μπότεφ το έκανε για πλάκα, με τον Άγιαξ έχασε για ένα πέναλτι. Χθες δεν υπήρχε το μαξιλαράκι αυτό, αλλά τα κατάφερε. Η μη παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη θα είχε μεγάλο αντίκτυπο και για την ομάδα και για τον κόσμο και για την διαχείριση του ρόστερ, αλλά και για τους βαθμούς. Αποδείχτηκε πόση σημασία έχει το τρομερό γκολ που πέτυχε ο Ιωαννίδης. Ο Αλόνσο διάβασε καλά το χθεσινό ματς, νομίζω ότι κλειδί ήταν η χρησιμοποίηση του Τετέ πίσω από τον Ιωαννίδη. Φυσικά η Λανς έχασε ευκαιρίες, φυσικά πρέπει να έχεις και τύχη. Είναι δικαίωση για όλο τον οργανισμό αλλά και για την διοίκηση που έβαλε ένα σκασμό λεφτά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως ο Ντραγκόφσκι -που έπαιξε με πρόβλημα στον αγκώνα χθες- απέδειξε ξανά ότι ένας πάρα πολύ καλός γκολκίπερ και θύμισε ότι πήρε μόνος του την πρόκριση με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο πέρυσι, παραλίγο να κάνει το ίδιο στο πρώτο ματς του «τριφυλλιού» με τον Άγιαξ, ενώ χθες απέκρουσε ένα πέναλτι που αν έμπαινε, σήμερα θα κάναμε άλλη κουβέντα.

Ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε σοφή την κίνηση της ΠΑΕ να βάλει πολύ φτηνό εισιτήριο και να γεμίσει το ΟΑΚΑ, γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο να έρθει η πρόκριση.

Ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση σε όλο το «τριφύλλι» για να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και να κερδίσει η ομάδα και το ματς με την Athens Kallithea, αφού δεν έχει δυνατότητα να χάσει άλλους βαθμούς μετά την γκέλα με τον Asteras AKTOR.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x